Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bu nedenle daha etkili bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik bâtınin yeğleme edilir.

Yangın bapmızdan birisi müşkül açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

 Buna cevap, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve hariçya doğruca açılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, birden zait insanoğlunun uçarıca çıkış yapabilmesi için yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolay olması fehvaına gelir.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü pas kilit sisteminin bile sorunsuz çtuzakıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yüzı teselsül opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik posta ile henüz sık tasarruf esenlanabilir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan acil perese kapı Yangın Kapısı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı yekpare kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page